Traducció de català

El català, en diverses variants, es parla a Catalunya, Andorra, el País Valencià i les illes Balears, i també al Rosselló, a la Franja de ponent (territori limítrof entre Catalunya i Aragó) i a l’Alguer. Està reconegut com a llengua oficial a Catalunya, Andorra, el País Valencià i les illes Balears i el parlen prop de 9 milions de persones.

Comptem amb traductors professionals amb el català com a idioma nadiu, llicenciats en traducció i interpretació, formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen de diversos idiomes al català. Els nostres traductors de català tenen el certificat que emet el Departament de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya que acredita que tenen un coneixement superior del català (nivell K) i que estan preparats per fer correccions de textos en català. Actualment, aquest certificat ja no s’emet i s’ha equiparat a un màster de correcció i qualitat lingüística.

Així mateix, comptem amb traductors professionals nadius de la llengua d’arribada de la traducció, llicenciats en traducció i interpretació (o amb estudis similars, segons el país d’origen), formats per Ampersand i amb una àmplia experiència, que tradueixen del català al seu idioma nadiu.

    Tipus de servei

    Vull traduir del


    Si vols incloure diversos arxius, primer comprimeix-los en un sol arxiu en format .zip.

    Dades de contacte